Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
   

 

   
    Vánoční cukroví    
   

 

   
       
         
    Švestky v čokoládě (4. fáze)    
   

 

Ingredience:

  • sušené švestky (bez přidaného cukru)

  • strouhaný kokos

  • kvalitní čokoláda (75 % kakaa)    

 

 

Postup:

Nejdříve si ve vodní lázni rozpusťte čokoládu. Švestky postupně napichujte na kovovou jehlu, ponořte do čokolády, nechte okapat a rychle obalte v kokosu. Jednoduché, rychlé a výborné.

Podobně můžete připravit i cukroví z jiného sušeného ovoce.

 

 

 
   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434