Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Dezerty

 

   
       
   

 

Cukroví na vánoční stůl prostě patří, zapomeňte ale na tradiční tučné kousky plné bílého cukru a mouky. Recepty, které jsem pro vás připravila, většinou vychází z ingrediencí, které se běžně vyskytují v jídelních plánech už ve 2. fázi – mandle, jablko, sušené ovoce, za studena lisovaný olej. Od 3. fáze můžete přidat další ovoce i další ořechy, kokosový tuk, příp. trošku medu. S výjimkou několika kousků, které jsou pečené v troubě a lépe chutnají, když se nechají pár dní rozležet v lednici, lze cukroví připravovat doslova na poslední chvíli a poté skladovat v chladu. Nezapomeňte, že i pro metabolicky vstřícnější cukroví platí „méně je někdy více“ – takže stačí pár kousků, které si dáte po obědě jako dezert ke kávě.

Dobrou chuť!

 

 
   
         
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434