Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Drůbež    
   

 

   
    Kebap z kuřecího masa 

 

Ingredience:

  • porce kuřecího masa        

  • šalotka

  • stroužek česneku

  • sůl, římský kmín, mletý pepř

  • lžička sójové omáčky Tamari

  • 1 chilli paprička (nemusí být)

 

Postup:

Kuřecí maso nameleme najemno, přidáme k němu nadrobno nakrájenou šalotku, prolisovaný česnek, sůl a koření a dobře promícháme.

Ze směsi tvarujeme šišky masa, které napíchneme na špejli a ještě přimáčkneme, aby dobře držely. Maso grilujeme asi 4 minuty z každé strany na kontaktním grilu.

Podáváme se zeleninovým salátem z čínského zelí, mrkve a ředkviček, ochuceného zálivkou z octa, oleje, soli a kousíčku nastrouhaného zázvoru a s žitným chlebem.

 

   
   

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434