Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Drůbež    
   

 

   
    Krůtí prsa s dýňovou omáčkou

 

Ingredience:

  • porce krůtích prsou

  • kousek cibule

  • porce máslové dýně

  • celý pepř, několik kuliček nového koření, bobkový list, větvičky čerstvého tymiánu

  • sůl

 

Postup:

Nakrájenou cibuli orestujte na pánvi, přidejte osolenou porci krůtích prsou a po obou stranách rychle opečte. Podlijte, přidejte koření a nechte dusit pod pokličkou. Mezitím si připravte dýni – oloupejte a vydlabejte jádřinec. Dužinu nakrájejte na dvoucentimetrové kostky. Chce to ostrý nůž, je tvrdá. Dýni přidejte k masu. Po změknutí dýně maso a koření vyndejte, dýni rozmixujte na omáčku, příp. dochuťte a vraťte k ní maso. Prohřejte a můžete podávat.

Ve 3. fázi je možné maso s omáčkou doplnit ještě malou porcí celozrnných těstovin.

 

 

   
   

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434