Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Houby    
   

 

   
    Škvarky z hlívy ústřičné na zeleninovém salátu    
   

 

 

Ingredience:

  • porce hlívy ústřičné

  • porce zeleniny – směs listových salátů, polovina rajčete apod.

  • sůl, mletý pepř, kmín

  • čajová lžička balsamikového nebo jablečného octa

  • za studena lisovaný olej

 

Postup:

ejprve si připravte houby – očistěte a nakrájejte na menší kousky. Na rozpálenou pánev většího průměru lehce potřenou olejem (houby by neměly ležet na sobě) vložte houby, zprudka opékejte a míchejte, dokud se nevyškvaří voda a houby nezačnou hnědnout. Osolte a okořeňte dle chuti.

Na talíř si připravte salát – dle potřeby natrhejte listy salátu, pokrájejte rajče a zalijte známou zálivkou z oleje, lžičky octa a soli. Zálivkou přelijte salát a přidejte houby.

 

 

 

 

 

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434