Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Houby    
   

 

   
   

Zeleninový salát s hlívou ústřičnou

   
   

 

Ingredience:

  • porce hlívy ústřičné

  • porce zeleniny – mrkev, celer, příp. jinou zeleninu, např. listové saláty, rajče, papriku

  • cibule

  • sůl, mletý pepř, drcený kmín  

  • čajová lžička octa balsamiko nebo jablečného

  • za studena lisovaný olej

 

Postup:

Nejprve si připravíme houby – očistíme a nakrájíme na nudličky a povaříme v osolené vodě. Přecedíme přes síto a necháme okapat a vychladnout. Na struhadle nastrouháme zeleninu na nudličky, vmícháme vychlazené houby a drobně nasekanou cibuli. Osolíme, opepříme, dochutíme octem a olejem. Necháme v chladničce nejméně dvě hodiny odležet.

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434