Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Luštěniny    
   

 

   
   

Avokádový hummus

   
   

 

Ingredience:

  • porce vařené cizrny (lze použít i cizrnu z konzervy ve slaném nálevu)

  • porce avokáda

  • lžíce olivového oleje

  • sůl, pepř, koriandr

  • lžíce citronové šťávy

  • stroužek česneku

 

 

Postup:

Cizrnu olivový olej, česnek a citronovou šťávu rozmixujeme, podle potřeby mírně naředíme vodou. Přidáme sůl, pepř a avokádo, mixujeme dohladka.

Posypeme koriandrem a podáváme s žitným chlebem.

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434