Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Luštěniny    
   

 

   
   

Červená čočka s černým kořenem

   
   

 

Ingredience:

  • porce červené čočky

  • porce zeleniny – černý kořen (lze vyměnit za mrkev, celer, pastinák, tuřín, kedlubnu nebo jinou zeleninu či směs zeleniny), cibule

  • sůl

  • stroužek česneku

  • koření garam masala (nebo jiné koření dle vlastního výběru)

  • olej

  • čerstvé (mražené) bylinky nebo natě

 

Postup:

Najemno nakrájenou cibuli opečte na pánvi, přidejte očištěný a nahrubo nastrouhaný černý kořen a porci čočky, zalijte vodou a nechte pod poklicí dusit do změknutí. Dochuťte solí, kořením, přidejte prolisovaný česnek. Na talíři pokapejte za studena lisovaným olejem, posypejte bylinkami a podávejte s žitným chlebem.

Velmi jednoduché, rychlé a syté jídlo J

 

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434