Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Luštěniny    
   

 

   
   

Fazolová sekaná

   
   

 

Ingredience:

  • porce uvařených, vychlazených fazolí dle plánu (použila jsem fazole červené)

  • porce zeleniny – celer, mrkev, žampiony do sekané, listové saláty nebo jiná vhodná zelenina jako příloha)

  • cibule

  • stroužek česneku

  • sůl, pepř, majoránka, příp. lahůdkové droždí

  • za studena lisovaný olej

  • lžička žitné mouky

 

Postup:

Fazole předem uvařte nebo použijte fazole konzervované v mírně slaném nálevu. Rozmixujte, přidejte uvařený kousek celeru, mrkve, znovu mixujte, žampiony přidejte až v závěru. Dochuťte solí, pepřem, majoránkou, prolisovaným česnekem, spojte olejem a žitnou moukou. Nezapomeňte si nechat 1 – 2 fazole stranou. Hotové těsto špatně drží tvar, lépe se peče ve formě. Sekaná je výborná teplá, ale i studená s sebou do krabičky jako oběd. Podávejte se zeleninovou oblohou, příp. posypejte natěmi a doplňte žitným chlebem.

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434