Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Luštěniny    
   

 

   
   

Fazolové kari

   
   

 

Ingredience:

  • porce vařených fazolí

  • porce zeleniny (celer nebo řapíkatý celer, zázvor, mrkev, fenykl, příp. jiná vhodná zelenina dle plánu) 

  • cibule

  • sůl, kari koření, příp. kurkuma, koriandr, garam masala

  • olivový olej

 

 

Postup:

Na pánvi osmahneme nasekanou cibuli, přidáme zeleninu. Mírně podlijeme, přidáme fazole, koření a chvíli pod pokličkou podusíme.

Podáváme s žitným chlebem. Od 3. fáze lze použít i porci celozrnné rýže nebo kuskus.

 

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434