Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Luštěniny    
   

 

   
   

Květáková kari polévka s cizrnou

   
   

 

Ingredience:

  • porce květáku

  • porce cizrny předem uvařené (nebo z konzervy) 

  • kousek cibule

  • stroužek česneku

  • sůl, pepř, kari koření, kurkuma, příp. garam masala

  • jarní cibulka nebo natě na ozdobu

  • olivový olej

 

 

Postup:

 

V hrnci zahřejte trošku oleje, přidejte nadrobno nakrájenou cibuli a nechte zesklovatět. Přidejte omytý a na růžičky rozdělený květák, česnek a koření a chvíli opékejte. Zalijte zeleninovým vývarem, osolte a vařte, dokud květák nezměkne. Polévku rozmixujte a přidejte do ní porci cizrny. Nechte chvíli povařit, případně dosolte, opepřete. Na talíři ozdobte natěmi, přidejte lžíci olivového oleje. Jako příloha se výborně hodí žitný chléb.

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434