Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Luštěniny    
   

 

   
   

Pomazánka z fazolí

   
   

 

Ingredience:

  • porce uvařených, vychlazených fazolí (lze použít i fazole z konzervy ve slaném nálevu)

  • porce zeleniny (ředkvičky, salát, rajče, paprika nebo jiná vhodná zelenina)

  • cibule

  • sůl, pepř, majoránka

  • olivový nebo jiný za studena lisovaný olej

  • dle chuti lžička octa, příp. 1 kyselá okurka

 

Postup:

Fazole v misce rozmixujeme, přidáme najemno nakrájenou cibuli, dochutíme solí, pepřem, octem, majoránkou, přidáme olej. Ozdobíme nakrájenou zeleninou, příp. natěmi. Podáváme  s žitným chlebem. Nezapomeňte si nechat 1 – 2 fazole stranou (pravidlo: první přijde do úst vždy sousto bílkoviny).

Pokud máte rádi, můžete do pomazánky přidat i stroužek prolisovaného česneku.

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434