Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Snídaně    
         
   
Jogurt Mléko Semínka a mandle Vejce a maso
   
         
   

Ovesné vločky s mlékem a jablkem
 

Ingredience:

  • porce ovesných vloček

  • porce mléka (kravské, sójové, ovčí, kozí – dle plánu)

  • jablko (nebo jiné ovoce)

  • skořice (cca ½ čajové lžičky

Postup:

Ovesné vločky namočte na pár minut do části mléka. Zbylou část můžete vypít (nezapomeňte na pravidlo začít jídlo pokaždé bílkovinou) :-D Mezitím si připravíme jablko – vykrojíme jádřinec a postrouháme na hrubší kousky. Vsypeme na nabobtnalé vločky a dochutíme skořicí.

Tipy:

V zimním období je možné mléko s vločkami krátce povařit a připravit si ovesnou kaši. Výborně chutná kaše i s hruškou, příp. dochucená kakaovým práškem.

Další varianta: Jablko nakrájejte na malé kousky, podlijte troškou vody a společně se skořicí chvíli poduste, až se voda odpaří. Poté vsypte na připravené nabobtnalé vločky. Je také možné použít neslazené jablečné pyré.

 

   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434