Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Snídaně    
         
   
Jogurt Mléko Semínka a mandle Vejce a maso
   
         
   

Pečené krůtí maso se zeleninovou oblohou

   
   

Maso ke snídani je méně obvyklá varianta, ale pokud tento návrh máte v plánu podobně jako já, zkuste si o víkendu dopřát masitou snídani.

 

Ingredience:

  • porce krůtích prsou

  • porce zeleniny dle plánu (rajče, paprika, okurka, ředkvičky, ředkev, listové saláty apod.

  • sůl, příp. koření dle vlastní chuti

Postup:

Doporučuji použít větší porci masa – dvoj až trojnásobnou a maso si připravit předem. Porci masa posolíme, vložíme do malého pekáčku, mírně podlijeme a upečeme v troubě. Může příp. dle chuti ještě okořenit paprikou, bylinkami, pepřem. Maso necháme vychladnout, nakrájíme na tenké plátky a rozdělíme na jednotlivé porce.

Na talíři obložíme vhodnou zeleninou. Podáváme s žitným chlebem.

  

 

   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434