Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Snídaně    
         
   
Jogurt Mléko Semínka a mandle Vejce a maso
   
         
   

Polévka z čerstvé zeleniny a drůbežího masa

   
   

Polévka ke snídani je sice neobvyklá, ale pokud máte v plánu jako jeden z návrhů na snídani podobně jako já drůbeží maso a zeleninu, v nastávajících chladnějších dnech vás po ránu příjemně prohřeje. Je možné ji připravit předem, ráno jen ohřát, přidat k ní žitný chléb a pochutnat si.

 

Ingredience:

  • porce kuřecích nebo krůtích prsou

  • porce zeleniny dle plánu (mrkev, květák, celer, petržel, pastinák, kedlubna, pórek, kousek cibule)

  • sůl

  • celý pepř, nové koření, bobkový list

  • sůl

  • petrželka, celerová nať, pažitka, příp. libeček

  •  

Postup:

Maso nakrájené na kostky dáme vařit, přidáme koření, cibuli, sůl, celerovou nať a libeček. Očistíme a nakrájíme zeleninu a přidáme k masu. Vaříme do změknutí. Polévku můžeme scedit, koření vyjmeme, část zeleniny s trochou polévky rozmixujeme, pokud máme rádi polévku hustší. Zbylou část zeleniny a maso vrátíme do polévky. Na závěr zdobíme petrželkou a pažitkou.

   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434