Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Snídaně    
         
   
Jogurt Mléko Semínka a mandle Vejce a maso
   
         
   

Dýňová polévka se semínkovou směsí

   
   

Polévka ke snídani je sice neobvyklá, ale výborná varianta, jak využít semínkovou směs, která se v plánech často vyskytuje jako jeden z návrhů snídaně. Zvlášť v zimním období příjemně prohřeje a navíc pohladí chuťové buňky :-D

 

Ingredience:

  • porce dýně hokaido (nebo jiné dýně, výborná je např. dýně máslová)

  • porce semínkové směsi

  • sůl, pepř, muškátový květ

  • zeleninový vývar

  • petrželka

  • dýňový (příp. jiný za studena lisovaný) olej

 

Postup:

Porci dýně nakrájíme na malé kousky, zalejeme vývarem nebo jen vodou, osolíme, dochutíme kořením a uvaříme doměkka. I s vodou rozmixujeme dohladka. Na talíři zdobíme petrželovou natí, můžeme přidat trochu za studena lisovaného oleje a semínka nasucho opražená na pánvi.    

 
   
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434