Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Snídaně    
         
   
Jogurt Mléko Semínka a mandle Vejce a maso
   
         
   

Pomazánka z červené řepy s mandlemi

   
   

 

Ingredience:

  • porce mandlí a slunečnicových semínek

  • porce červené řepy

  • sůl

  • tymián (nebo jiné bylinky)

  • stroužek česneku (nemusí být)

  • lžička za studena lisovaného oleje

  • dle chuti balsamikový ocet

 

 

Postup:

Předem namočenou směs mandlí a semínek rozmixujte (nezapomeňte se několik mandlí nebo semínek odložit zvlášť – bílkovina), přidejte bylinky, česnek (nemusí být), olej, dle chuti i balsamikový ocet. Přendejte do misky, vmíchejte jemně nastrouhanou vařenou řepu a ozdobte zbytkem mandlí nebo semínek.

Pokud máte v návrhu k této kombinaci žitný chléb, můžete mazat na chleba. Pomazánka je výborná i „na lžičku“. Ovoce můžete použít jako dezert po snídani.

 

 

   
         
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434