Snídaně Předkrmy Maso Drůbež Ryby
Houby Zeleninové přílohy Tvaroh a sýry Luštěniny Tofu
Klíčky, výhonky Vejce Žitný chléb a placky Dezerty
   
         
    Zeleninové přílohy    
         
   

Pokud Vás již nudí zeleninové saláty, můžete vyzkoušet některé z méně obvyklých zeleninových příloh.

   
   

 

   
    Hranolky z červené řepy    
   

Ingredience:

  • porce červené řepy

  • sůl, pepř, uzená paprika

  • olej

Postup:

Menší řepu oloupejte, nakrájejte na plátky a potom ještě na hranolky. Rozložte na plech s pečícím papírem a pečte asi 20 minut. Upečené hranolky smíchejte se solí, pepřem a uzenou paprikou, příp. přidejte i trochu kvalitního za studena lisovaného oleje. 

Uzená paprika je koření, pro které budete muset zajít do specializovaného obchodu s kořením nebo na trh. 

 

 

   
         
   

   
         
 
 

metabolic balance ® brno

komplexní program úpravy metabolismu

 

nekulova.iva@post.cz

+420 603 887 434